Resfeber

Kommentera
 
Semester i all ära men det känns obeskrivligt skönt att vara hemma i Östersund och på Ecocaféet, mitt favorithängställe. Här får jag mycket gjort.
 
Idag ska jag berätta om mina om en av mina största svagheter. Japp, du hörde rätt.
 
Jag är extremt känsig för det här med att resa. Uppskattar att åka bort, framförallt till varma, soliga platser där jag kan må gott. Men det är svårt det här med att resa. Vara beroende av någon annan hela tiden, tåg och flyg som blir försenade t ex. Passa tider och inte ha en fast punkt. Det är en stor omställning för mig att vara på resande fot och byta plats och miljö.
 
Jag är väldigt stresskänslig redan genom min bipolaritet. Extremt känslig för sömnbrist, tro mig ... du vill inte vara nära mig när jag inte har fått sova på en natt. Älskar att resa, det är en passion men det ska vara hyfsat strukturerat och inte så mycket förändringar. Tur att jag hade min gudomliga kvinna till flickvän vid min sida under dessa 8 dagar ; )
 
Har promenerat en del och löptränat på stranden under min semester. Det är en av pusselbitarna till att jag ska må bra även på resande fot. 
 
Nu ska jag landa i tryggheten här hemma ett tag innan nästa resa väntar. Östersund, i salute you. Du är som en konstant dos lugnande på naturlig väg.
 
Började med Turf för ett tag sen så nu gör jag Östersund jävligt osäkert och plockar zoner här och där i stan ; ) Adios !